Wij bieden onze opdrachtgever een beter bedrijfsresultaat

ChangeVenture detacheert specialisten en ChangeTeams bij ondernemingen die hun performance willen verbeteren. Bottom line prestatieverbeteringen kunnen ingegeven zijn door de noodzaak om de kostenstructuur te verlagen, of om New Business de ontwikkelen. De ChangeTeams van ChangeVenture leveren een beter resultaat. Niet alleen vanwege de multi-skilled samenstelling van de teams. Ook de toevoeging van strategische coördinatie aan de tactisch en operationele realisatie van de verandering zorgen voor een verhoogde effectiviteit van een ChangeTeam.

 

 

Audits, analyses en adviezen

In turbulente tijden, waarin disruptieve veranderingen en nieuwe toetreders de innovatieagenda van de industrie bepalen, kunnen managers niet meer vertrouwen op hun ervaring en intuïtie. Om kansen en bedreigingen snel te kunnen signaleren en om te buigen naar het voordeel van het bedrijf, moeten managers beschikken over instrumenten en methoden die hen ondersteunen bij het besturen en managen van organisatieverandering. ChangeVenture biedt u niet alleen kennis in de vorm van capaciteit en detachering. De ChangeTeams van ChangeVenture worden gecoördineerd door ervaren bestuurders en senior-projectmanagers. Deze maken gebruik van diagnostische instrumenten die inzicht geven en ondersteunen bij besluitvorming.

 

Business Development

Uw bedrijf is nu succesvol, maar om dit te blijven moeten nieuwe producten en diensten ontwikkeld worden. Maar ontwikkelen alleen is niet voldoende; ze moeten gepositioneerd worden in de markt, de bestaande organisatie moet op de innovaties aangepast worden. Ook moeten de veranderingen ondersteund worden door de processen en systemen. Deze ChangeTeams Business Development beschikken over de Commerciële-, ICT, en Supply Chain specialisten van ChangeVenture. Deze ChangeTeams maken gebruik van de instrumenten uit de toolbox van ChangeVenture en zetten zodoende hun kennis, capaciteit en ervaring optimaal in om daarmee uw kans op succes te vergroten.

 

Procesoptimalisatie

Nog niet elk bedrijf heeft de geautomatiseerde en gedigitaliseerde werkprocessen om tot productinnovatie te komen. Daarvoor beschikt ChangeVenture over producten en instrumenten. Deze automatisering en digitalisering van processen gaan vaak gepaard met ingrijpende veranderingen en zijn dus complex. Complexe veranderingen beïnvloeden veel verschillende mensen met diverse belangen. Tegelijkertijd beïnvloeden deze mensen de verandering. Een ChangeTeam van ChangeVenture is effectief omdat ze gebruik maakt van beproefde tools voor organisatieverandering. Deze worden toegepast door ChangeTeams die gericht zijn op het efficiënter maken van de organisatie.

 

Wat is een ChangeTeam?

ChangeTeams worden op maat samengesteld als Multidisciplinaire project- teams (HRM, ICT, Operations, Procurement, Finance en Marketing). Specialisten werken strategisch, tactisch en operationeel samen met bestuurders en de specialisten van organisaties voor resultaat! Een ChangeTeam van ChangeVenture is effectief omdat ze gebruik maakt van beproefde tools. Een ChangeTeam deelt zodoende de visie op het veranderdoel, als de kennis over de methode om het doel te bereiken. Bekijk deze presentatie of lees hier verder.

Of Neem contact met ons op voor meer informatie!