Succesvolle bedrijven bepalen de innovatieagenda van hun industrie, creëren nieuwe markten en ontwikkelen nieuwe producten. De digitale transformatie die plaats heeft in zowel de samenleving als het bedrijfsleven inspireert alle medewerkers van deze bedrijven tot ideeën. Managers en leiders kunnen deze ideeën vertalen naar nieuwe en succesvolle business modellen.

Als u met uw bedrijf de innovatieagenda van uw industrie wilt bepalen, dan zal uw bedrijf ingericht moeten zijn volgens de meest actuele inzichten omtrent het managen van innovatie. Deze inzichten, het resultaat is wetenschappelijk onderzoek bij leidende organisaties, zijn gebundeld in de Business Innovation Diagnose.

De Business Innovation Diagnose (BID) onderzoekt uw organisatie op meer dan 60 thema’s en brengt zowel de sterke als de zwakke innovatiepunten in kaart. Het geeft inzicht waar het kansrijk is voor het ontwikkelen van nieuwe business modellen, maar ook waar het bedreigingen voor business innovatie bestaan. Het resultaat van de BID wordt compleet aangeboden met praktische aanbevelingen voor het toekomstige succes van uw organisatie.

De BID is ontwikkeld op basis van het Innovatie Framework en beoordeeld de samenhang van de afzonderlijke onderdelen binnen het integrale bedrijfsmodel van uw organisatie. De referentiekaders van het onderzoek zijn ontleend aan het publicaties van tientallen toonaangevende wetenschappers in de volgende onderwerpen:
• IT & Digitale transformatie
• Sociale Innovatie
• Organisatieverandering
• Business modellen

Business Innovation Diagnose

Naast het benoemen van de sterke punten in uw organisatie die het fundament kunnen zijn onder uw eigen business innovatie, worden ook zwakke punten en bedreigingen aangewezen. Een onvoldoende performance van business innovatie wordt verklaard door het onderzoek en voorzien van praktische verbeteradviezen.

Meer weten over ChangeVenture’s Business Innovation Diagnose:
download gratis de preview van de whitepapers Business Innovation Diagnose, of
in ruil voor uw mailadres de volledige versie van de whitepapers, of
neem direct contact met ons op.

Meer weten over Innovatie Framework en de bouwstenen voor innovatie: kijk hier voor het boek